Doctor Yourself

Tuesday, January 11, 2011

Tutankamon

Azi noapte pe la doua, auzeam un crant-crant, ca am inceput sa visez soricei. Da' era cam mult crant-crant, ca pana la urma m-am trezit : omul meu, manca fistic pe ascuns ! Trisa !
I-am mai repetat ( a cata oara ? ) ca ori isi cumpara un hamburger de la Mc' Shit, ori mananca alune, nuci, ca tot aceeasi cantitate de grasime baga in el. S-a jurat pe Garfield, prietenul lui pufos, ca o sa se "straduiasca" sa se abtina sau sa manace mai putin. Of corse ....o sa ma "stradui" si eu sa-i mai cumpar fistic ...

M-am trzit de dimineata, cu gand ca trebuie sa merg sa-mi refac rezerva de ananas si mango ( mai aveam doar 2 ananasi in casa ! ), si m-am dus. Vine autobuzul ....Tutankamon la volan ! Adica un nene la vreo 30 de ani, cu ochii  usor oblici si piele aramie ... avea barba "cioc", impletita si apoi innodata sub barbie ( un fel de coc ) : exact ca masca lui Tutankamon !
   Ok....urc in imparatia lui Tutankamon si astept curioasa ce o sa se intample ...trebuie sa se intample ceva, clar ! Dupa cateva statii, urca o negresa cu plase, bagaje si tot tacamu' , si care ii spune ca pe undeva prin plase, are biletul de transfer. Ca il cauta si o sa i-l arate. In mod normal, soferii isi vad de treaba si cand iti gasesti transferul, te duci si il prezinti. Da' Tutankamon, cu ifose de faraon, nu si nu. Trage autobuzul pe dreapta si ne anunta prin statie ca autobuzul nu pleaca pana cand femeia nu-i arata transferul !
    Un nene calator s-a revoltat si l-a intrebat cati bani ii trebuie pentru biletul negresei, ca plateste el, numai sa porneasca dracu' autobuzul ala .
Atata i-a trebuit faraonului ....parca i-a pus sare pe coada ! Ne-a anuntat ofticat ca, pentru ca calatorii au fost impertinenti ( adica nenea care s-a oferit sa plateasca in locul femeii ), ne pofteste jos pe toata gasca, ca el isi pune autobuzul in service ! Zis si facut : ne-a varsat pe toti in statie, sa luam urmatorul autobuz, si el a plecat la garaj ....


Mda. Mi-am luat ananasii. Mi-am cumparat si un ceas de mana cu desene animate ( are pe fundal pe Pantera Roz, pe taurasul Fernando, un purcelus si un ursulet ). Si m-am bucurat foarte tare de ceasul meu colorat.
  Numai ca exista o problema : are doar 4 cifre ! Adica cifra 12, 3, 6 si 9 . Si eu nu-mi dau seama cat e ceasul ... trebuie sa ghicesc, da' nu le nimeresc ( daca n-are toate numerele ! ). Motiv pentru care omul meu, a ras de mine si mi-a facut ciuda, imporeuna cu toti maimutii  lui : Taz, Donald si cu Bugs Bunny .
Toata ziua a facut misto de mine, ca o sa am ceas cu maimutei, si nu pot sa imi dau seama cat e ceasul....
   Da' nu-i bai, ca am gasit solutia. Ceasul cu maimutei in pun pe mana, si ceasul meu vechi, ala cu toate numerele, il pun in geanta, buzunar. Si cand vreau sa stiu cat e ceasul, ma uita la cesul din geanta. Cand vreau sa ma bucur de maimutei, ma uit la ceasul de pe mana ! Logic !

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.