Doctor Yourself

Thursday, January 13, 2011

Scheme Ponzi

Credeati ca numai in Romania se tepuieste lumea cu schemele piramidale ? Ei bine, v-ati ....tepuit !
Ca se intampla chiar si in Rai, in zilele noastre ...  Urla ziarele iarasi, cum oamenii au ramas fara economii, fara fondurile de RSSP adunate ca sa poata trai la batranete ( remember Greierele si furnica ? ).

Remember demonstratiile pentru FNI ?  Dormiti linistiti , Vantu vegheaza pentru voi  ? ei bine, si in Canada bate Vantu ....

Si nimeni din cei care au depozitat in total 50 de milioane, nu isi recupereaza banii ... Suna cunoscut ?

Se spune ca banca a inchis ochii la manarelile Vantului de Canada, si l-a lasat sa-si dezvolte schema Ponzi in liniste ... si la final, sa retraga banii din fondurile de RRSP si investitii. Cumva aveti un "deja vu" ?

Si in urma lui, au ramas pagubitii are fac mitinguri de protest. Si care spun ca nu mai au din ce trai la batranete, fapt pentru care sunt fortati sa nu se mai pensioneze si sa munceasca pana mor ... Ca sa aiba din ce trai. Ca asa-i in Rai, se traieste bine ....

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.