Doctor Yourself

Sunday, January 30, 2011

Mancare iarasi !

Prin Rai, se face mare tam-tam cu faptul ca se arunca mancarea la gunoi. Si se face risipa.

Si ne spune cum 40 % din mancare se arunca, in fiecare an, conform ultimelor estimari.

Acuma, in stilul cu care ne-am obisnuit in Rai, ala cu dubla masura, constatam ca nu ni se spune exact esentialul. Nu se sufla in cuvintel despre calitatea mancarii din Rai ( din cauza astuia, aruncam mancarea ). O data, aruncam pentru ca  ...pur si simplu nu se poate manca. Arata ca mancarea, insa nu e comestibil : ori e amr, ori e stricat pe dinauntru, ori gustul e execrabil.
  In cazul salatei ....e amara sau frunzele tari ca foaia de plastic ( de la atatea chimicale, nici nu-i de mirare ). De mirare este cum de mai traiesc oamenii in Rai ?


A doua cauza este ca mancarea nu e coapta. Niciodata. Never, ever ! Da, fructele arata a fi coapte, dar ...nu's ! Sunt coapte fortat, in camera cu gaz ( am mai discutat despre asta ) http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/three-ripening.html
Asadar, fructele sunt acre, necoapte ; si nici ca se mai coc ( din cauza ca au fost iradiate ). Asa ca, singura varianta este sa le lasam cateva zile la temperatura camerei, ca sa se ...inmoaie si sa devina mancabile.


Cand sa le mancam : surpriza !  Aruncam mancare in fiecare zi . Cam 25 % din mancare....aruncam !

Ziua 1 in gunoi :  2 rodii stricate pe jumatate si un pepene cugust de bostan d'ala furajer. Paguba 6 $ ...

                    Ziua 2 : 3 ( TREI ) papaya amari de nu se puteau manca ... 10 $ sau 1 ora de munca ...

Ziua 3 : 3 mango fibroase ( numai ate inauntru, cu pete negre si gust amar ). Pe dinafara aratau perfect... 3 $ paguba ...


Inteleg ca nu va plac fructele din Rai. Nu-i nimic, va invit la o portie de ....lucerna ! Din pacate, si aia e iradiata si GMO . N-are mama alta, ca v-ar da ....

5 comments:

 1. Si intrebarea mea acum este: ce reusesti sa mananci comestibil pe acolo? ...

  ReplyDelete
 2. Buna intrebare !
  Raspunsul e ca .... nu prea reusim sa mancam ceva comestibil. Mai mancam mango, ananas, papaya, chestii mai comestibile. Insa sunt multe fructe care nu le putem manca fara sa avem ori diaree, ori sa vomitam ( cirese, struguri, capsuni ).

  ReplyDelete
 3. hahahaha

  poze cu fructele de plastic n-ai?

  ReplyDelete
 4. Cum sa n-am ? Cauta tot la " mancarea in Ca" si o sa gasesti o capsuna pe care am lasat-o in camera vreo luna : nu s-a stricat, nu a mucegait ci ... s-a mumificat. Juri ca-i din plastic !

  ReplyDelete
 5. Da' poze cu mancare gatita de tine ai? ca sa fac comparatia mai bine.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.