Doctor Yourself

Saturday, January 15, 2011

Hamburger Nation !

Va mai amintiti de revista imigratiei,  http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/sulan-coaste.html aia caruia i-au sarit cititorii in cap, ca nu prezinta realitatea ? 
Ei bine, de data asta incearca sa dreaga busuiocul, in stil ...canadian ! Adica nici laie, nici balaie !


Si ne spune cum o fundatie de cercetare, a descoperit ca vin imigrantii sanatosi in Canada, si dupa vreo 10 ani , sanatatea se deterioreaza rau de tot :

Cercetatorii de la Universitatea Columbia au descoperit cum imigrantii care raman pe termen lung in Canada, se imbolnavesc de boli cardiovasculare ...


Ce sa fie, ce sa fie ? Ghici ciuperca, ce-i ? Conform cercetatorilor astora, CAUZA este ca ... imigrantii sunt nefamiliari cu mancarea din Canada ? WTF ? ! Adica in Canada nu s-au inventat cartofii, prunele, merele si perele ? Canadienii nu mananca si ei legume, fructe ca toti oamenii de pe planeta ? Ei, scart !
   Si daaaaaa, trecem sub tacere tota;la CALITATEA mancarii din Canada : ca nu cumva sa se faca, nici din greseala, vreo conexiune in mintea imigrantului , intre calitatea mancarii si boala ...  Si nu suflam nici un cuvintel despre cum toata mancarea , este GMO . Care GMO, unii stiu deja ce "damages" face in organism ... cine nu stie, clik aici http://www.psrast.org/cthealth.htm
   Insa, revista asta nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase ....asa ca, problema e ca imigrantul nu cunoaste mancarea si nu stie cum  sa o manance ! ( ati auzit voi pe cineva ca ar fi murit de foame in Canada ? ) Nici eu ! !

Nu, ipocrizia nu se opreste aici . Astia chiar ne cred batuti in cap ! Suntem informati cum bietii imigranti, dupa ce ca nu stiu ce si cum sa manance, nu cunosc nici limbile oficiale, fapt pentru care ...  nu pot intelege etichetele si nu pot intelege ce inseamna o portie ( serving size ) .
  Mda, exact asta e problema imigrantului, ca nu poate citi lista de chimicale de pe eticheta : da' de faptul ca nu sunt obligati producatorii sa scrie TOATE ingredientele pe eticheta, de ce nu suflati nici un cuvant ? Sau macar de faptul ca legea prevede sa puna termene de garantie DOAR pe mancarea perisabila sub 90 de zile ! Restul alimentelor  ... dati cu banul si aflati daca sunt expirate !

Dupa care, ne-o zice pe aia gogonata : cum unii imigranti pot deveni diabetici pentru ca ...au nimerit intr-un mediu in care nu cunosc mancarea ! No shit ! De parca Raiul ar fi pe planeta asta, cu mancare pamanteana !

Si la final, ne-o da pe aia mareata :  Food Skills Program ! In care, imigrantii sunt luati de manuta si dusi la supermarket, ca sa li se arate care-i mancarea ! Acuma serios ca-i utila treaba : cand noi am intrat prima oara intr-un supermerket in Canada, ne-am uitat la rafturile cu legume si salate, si am fost absolut convinsi ca's de plastic...ornament. Dupa care, am intrebat un angajat, unde putem gasi legumele in magazinul asta, ca noi n-am gasit decat alea de plastic ornamental !
   Vestea trista e ca alea de plastic sunt de fapt .....de mancare ! Alta nu exista. Mancare naturala nu veti gasi, nici de contrabanda !

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.