Doctor Yourself

Wednesday, January 12, 2011

God the Modher

Ati vazut in filmele americane, momentul absolut imbecil, in care personajul vine acasa, taras de oboseala, cu gandul la un pat confortabil, si cand aprinde lumina : "surprise !" ?  Toti prietenii  sar de dupa canapele, pocnesc sampaniile si incep sa urle " surprise party " ..." Happy Birtdhay "
   Cam  asa ni s-a intamplat si noua, ieri pe la amiaza, cand cineva ne-a batut in usa si am deschis ( n-avem vizor ) ... Doua coreence au topait pe pragul nostru si ne anutau ca ne-au adus vestea cea fericita ! ! Baloanele si confeti mai lipseau ....

Care era vestea cea buna ? Pai ca D-zeu este .... femeie ! Si ne-au cadorisit cu o brosurica ce se voia lamuritoare... cu ilustratia prost aleasa pe coperta : un borac scarbos ! ( toti sunt scarbosi )

Aha, deci astia au inventat o noua secta , croita dupa chipul si asemanarea feministelor ... Ce sa zic ...bun marketing ! Daca tot se dau canadiencele mame eroine ... de acuma inainte, au si un D-zeu inventat anume pentru ele ! Si da, D-zeul asta a fost mama singura ( eroina ) : exact ca si canadiencele ! Ca sa vezi coincidenta ....

Cum eu sunt fascinata de brainwashing si implicit de secte, am studiat cu interes rationamentul. Care zicea cam asa : familia de pe pamant e copia celei din ceruri ( si dadeau un citat din biblie ceva de genul " precum in ceruri, asa si pe pamant" ). Deci  rezulta clar si fara urma de indoiala ca zeul e doi in unu ca detergentu' : D-zeu masculul si D-zeu femela.... doi in unu !
   Avem si poza , in caz ca mai aveti dubii despre cum arat D-zeul asta hermafrodit ( ca eu asa am invatat la biologie, ca fiintele astea doi in unu, se numesc hermafroditi ) :

" Rationamentul" nu v-a convins ? Pai avem si fundament stiintific : studiul Evei mitocondriale, citat in brosura. Asta m-a dat pe spate, e lovitura de maestru al marketingului : cum puii mei sa faci dintr-un studiu de genetica, o ....religie ?
   Uite ca se poate ! Studiul arata ca avem aceleasi origine, pe linie materna. Adica putem specula : Eva a existat si de la ea a pornit omenirea.
Intreb si eu : si daca au fost mai multe clone ale Evei ( mitocondriile aratau aceeasi origine ). Ca legile economiei de piata ( pe care God le cunoste foarte bine ), ne arata ca era mai eficient de prasit o noua specie de oameni, proaspat ingineriti genetic, din mai multe femele , decat din una singura ...
    De unde rezulta fara urma de indoiala, ca God e hermafrodit si e de meserie inginer genetician : sef !

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.