Doctor Yourself

Tuesday, January 11, 2011

Canadian Tired ...

Da, tepe trag si magazinele din Canada, insa discret, asa, cu perdeluta, ca sa nu poata fi trasi la raspundere in instanta, de catre clientii naravasi. O fac in stil canadian, cu zambetul pe fata si ti-o trage discret pe la spate.
   Deci, magazin imens, ( Canadian tire, zis si " Tired " in folclor )cu N-spe filiale in Canada ( sunt peste tot prin oras, cam la fiecare intersectie mai mare ), se milostiveste sa faca  promotie cu castiguri in valoare de vreo 80.000 S. Si pentru asta ne spameaza cu succes : ne-a bagat in cutiile postale cate un flayer de reclama, plus un tichet pe care razuiesti si castigi : 5 $, sau 6 carnati gratis. Suna bine, da' unde-i teapa ?
   Teapa este ca pe tichet, scrie cu litere d'alea cat puricii, ca daca nu razuiesti cuponul in fata vanzatorului "tired " , nu e valabil ....nu vezi nici un premiu ! si reactia normala, fireasca, a oricarui om caruia ii pui un cupon de genul asta in mana, este sa razuiasca repede, ca sa vada ce a castigat .... Si dupa ce constata ca a castigat 6 carneti ( adica eu ), se bucura de bucuria ratonilor care se vor ospata cu ei, constata ca  ....teapa ! Nu mai vad nici un carnat, ca n-am razuit in fata vanzatorului. Bun trucul, functioneaza ...cuponul castigator aruncat la gunoi !

    Pe alta parte, a bine gandita : cine mama dracului se urca in masina, strabate 3-4-8 km dus, inca atatia intors, ca sa razuiasca cuponul in fata vanzatorului, si sa constate ca n-a castigat nimic ? Zmeu' ! Si atunci normal ca arunci cuponul la gunoi ....
Rezultatul ?  Aia 80.000 $ pusi la bataie ca premii, vor fi revendicati intr-o extrem de mica masura ( eventual de cei care locuiesc nas in nas cu "Candian tired " .... Buna afacere : campanie mare, promovare pe masura, banii raman tot in contul lor, neacordati clinetilor. Poti sa le zici ceva, sa-i acuzi de ceva ? Nu. E inselatorie cu acte in regula, legal ..... romanii mai au de invatat pana sa-i egaleze in tepe pe canadieni .
   Atasez dovada ca, ratonii mei vor trebui sa-si puna pofta in cui sinu mai pupa carnatii de la Canadian Tired
.....

1 comment:

  1. Nu e vina nimanui ca esti pe alta planeta si n-ai vazut pana acuma un cupon care trebuie razuit (si biletele de loterie au ceva similar)

    Si chiar daca n-ai mai vazut pana atunci, faptul ca n-ai fost capabila sa citesti textul de pe cupon nu cred ca mira pe cineva. Sa fi si analfabet si retardat e din pacate o combinatie trista

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.