Doctor Yourself

Wednesday, January 12, 2011

Ca sa nu ziceti ca ...

Ca sa nu ziceti ca's a dracu' si nu scot un cuvant despre "frumusetile" tarii asteia, am sa pun poze cu mandria orasului in care traiesc : centrul financiar ( poze productie proprie ). Ca in rest, e pasune in tara asta. Noroc ca s-a inventat Niagara si doi trei munti...


Citty Hall ( ala cu taxele si contabilii )...


C.N.Tower -ul, mandria orasului. Vizitarea costa vreo 40 $ de bucata, ca sa te urci cu liftul vreo 550 de metri, sa te poti uita in jos . Imaginati-va ca intotdeauna e plin de te calci in picioare...  Liftul face vreo cateva secunde pana sus, si socul e asa de mare, incat ne infunda urechile .

 
 
Si acuma, sa ne uitam in jos, ca doar de asta am dat o caruta de bani... atractia turistica cea mai tare a orasului...
Mandria turnului : un petic de podea de sticla, pe care topaie toti si se tavalesc pe jos, ca sa-si faca poze  ( mai cunoastem noi pe cineva... )Intre timp, turnul se invarteste la 380 C in timp de o ora parca : sa admiram toata panorama.
Si vedere din turn, la apus.


Sus in turn, e un restaurant exorbitant de scump : da' stai la geam si te uiti in jos in timp ce manaci ! Partea proasta este ca pe langa mese, trec hoardele de turisti cu plozi urland, ca pe acolo e culoarul de trecere...
La iesire , chiar la parter, magazin de suveniruri


C.N.Tower, varianta gonflabila, de luat acasa.


La iesire din C.N.Tower


Noaptea, C.N.tower-ul e decorat cu lumini ca pomul de Craciun : isi schimba culorile la cateva secunde !


Dupa ce iesim din Downtown, revenim cu picioarele pe pamant : orasul normal, lume nebuna...
Pe nenea asta l-am intalnit la Niagara, foarte mandru ca toata lumea intorcea capul dupa ei ... si i-am cerut voie sa le fac poza : da, lantisoarele erau din aur !

 
Mama Omida are demni  urmasi si in Canada :


Si o viitoare casa de 400.000 $ minim

Asta sare de 500.000 $
 

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.